Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kom ni i rätt tid ?

Sommartiden är slut

Jag hör fortfarande människor som kommer i fel tid den här dagen som är den första dagen efter att sommartiden är slut. Vi ställde ju fram klockan den 23 mars i år och igår så drog vi den tillbaka. Eller drar man klockor nu för tiden ? Dom flesta har klockor som ställs om automatiskt på mobilerna, på armen, i bilen eller var man nu har en sån klocka.

Dom klockor som jag idag har att ställa om är på spis och micro. Dom ändras inte automatiskt hemma hos mig och det finns inget värre än att titta på klockan och inse att det är fel tid. Och undrar när vi kommer att sluta med det här med sommartid. Det har ju varit lite prat om det nu ett tag. Och något som jag fått lära mig är att det är den svenska regeringen som bestämmer det. Det är inte bestämt om vi ska sluta med det eller vilken tid som kommer bli vår “vanliga” tid. Blir det sommar- eller vintertid ?

Jag störs inte av det här med att flytta klockan. Vissa märker av det mer och blir störda av att både få sova en timme mindre eller en timme mer.

Lämna ett svar