Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min stora kärlek för mode och för min pojkvän

Jag har en dotter på 3 år som jag älskar över allt annat samt en pojkvän som jag träffade nyligen. Vi är på väg att flytta ihop och har redan bott ihop växelvis.

Jag är egentligen brunett men har både haft rött hår också. Just nu trivs jag med det blonda men funderar på att färga tillbaka håret till rött eller min ordinarie hårfärg.

Just nu är i i Solna då min pojkvän kanske kommer att börja jobba med digitala medier då jag också är bloggare passar jobbet honom utmärkt. Jag har bloggar förut för flera år sedan men slutade när jag jobbade som modell då tiden inte räckte till.

Sedan jag fick min dotter så är jag hemma oftare och då lever jag också deltid som bloggerska. Jag får då och då modelljobb men inte på samma sätt som förut då jag har en liten flicka som upptar all min tid.

Hur ska ni göra när ni flyttar ihop?

Har ni några planer på vart ni ska köpa möbler för det finns många second hand butiker som faktiskt säljer väldigt bra möbler till bra pris. Jag vet att det finns många möbelaffärer i Södertälje och dit funderar vi på att åka och kolla upp hur det ser ut.

Lämna ett svar