Okategoriserade

En bok om kaffe!

Detta är den enda bild jag kan visa upp i bloggen då jag har blivit fotograferad inför ett nytt varumärke som ska lanseras. Vad det är för märke kan jag inte avslöja då allt är topphemligt.

Jag jobbar som författare deltid och är hemma med barnen halvtid. Denna typ av fotografering är lite hemlighetsfull och det gillar jag. För vissa dagar gillar jag att hålla en låg profil och vissa dagar gillar jag uppmärksamhet. Jag har också kommit in i en rytm där jag gillar att bara vara utan att sminka och klä upp mig. Då jag är ensamstående sedan länge tillbaka så har jag heller inte haft behov av en pojkvän som bor hos mig. Vi har provat att flytta ihop utan att min pojkvän har sagt upp sin lägenhet.

Jag ska ta bilder av en bok som ska ges ut som handlar om kaffe. Alla som beställer kaffe från detta varumärke ska då få hem denna bok om kaffe.

Jag vill att han har sin lägenhet kvar utifall jag skulle vilja bo själv. Även om jag skaffar ett barn till med honom så vill jag fundera ordentligt innan vi flyttar ihop. För barn gör inte att man måste bo ihop och man behöver inte bo ihop för barnens skulle. Det är bara bluff när folk säger att man måste bo ihop så fort man får barn ihop. Varför skiljer sig så många människor om nu barn är något som får oss att flytta ihop?