Okategoriserade

När en vännina studerade i Lissabon

Ta med dig en bra bok när du ska resa till Lissabon tex boken Djävulens Löjtant av Maria Fagyas

boken Djävulens Löjtant av Maria Fagyas
boken Djävulens Löjtant av Maria Fagyas

“Boken Djävulens Löjtnant” av Maria Fagyas är en spännande och gripande berättelse som tar läsaren med på en resa genom tid och rum. Handlingen utspelar sig i en dystopisk framtid där människan kämpar för sin överlevnad mot en ondskefull och manipulativ diktatur.

Huvudkaraktären i boken är Eva, en ung kvinna som kämpar för att överleva i en värld där frihet och självständighet är på väg att tas ifrån henne av den maktfullkomlige diktatorn Kain. Eva blir snart en del av en motståndsrörelse som kämpar för att störta Kains tyranni och återfå friheten för folket.

Maria Fagyas skildrar med stor skicklighet och precision de svåra val och beslut som Eva ställs inför i sin kamp mot det onda. Genom Evas ögon får läsaren en inblick i de djupaste känslorna och tankarna hos en människa som tvingas konfrontera sitt eget mörker för att kunna kämpa för det goda.

“Djävulens Löjtnant” är en bok som tar upp viktiga frågor om makt, frihet, kärlek och lojalitet. Maria Fagyas lyckas med sitt skrivande föra läsaren in i en värld av spänning, drama och känslor som berör och engagerar.

Genom hela berättelsen bjuder Maria Fagyas läsaren på oväntade vändningar och gripande ögonblick som gör att man som läsare inte kan släppa boken förrän sista sidan är läst. Med sin skickliga berättarteknik och starka karaktärer skapar Maria Fagyas en story som är omöjlig att glömma.

“Djävulens Löjtnant” är en bok som berör och engagerar läsaren på djupet. Maria Fagyas har med denna bok skapat ett mästerverk som kommer att leva vidare inom litteraturen och berika läsare världen över med sin gripande berättelse. En bok som man definitivt inte får missa att läsa.

Vill du resa till Lissabon?

Jag reste till Lissabon och hälsade på min vän och det är verkligen en resa jag sent glömmer. Jag kunde känna att min väninna var väldigt naiv speciellt när det kom till relationer. När det kom till att guida mig i Lissabon så var hon verkligen påläst. Hon kunde allt om staden fast att hon bara hade bott där 3 månader när jag hälsade på henne. Jag hade den perfekta guiden till Lissabon. Du kanske inte har någon vän som studerar i Lissabon och då behöver du kanske även en bra guide i Lissabon som kan ta runt dig överallt.

För mig var det verkligen en upplevelse och dessutom få lära känna hennes kurskamrater. Jag tror hon aldrig kom folk så nära som när hon bodde ihop med andra studenter under det året. Hon skulle dessutom ge ut en bok eller om det var någon typ av C uppsats som hon då gav ut och tackade sina kurskamrater och mig på framsidan. Jag fick dela plats med 4-5 andra så då stod vi väl inte varandra så nära. I dag umgås vi inte för hon var bara en tillfällig vän man inte kan räkna med när man behöver stöd i livet. Det är inte en person jag sörjer utan jag försöker bara förstå vad mina skyddsänglar försöker säga mig genom att de plockade bort henne ur mitt liv. Jag tror inte folk har egna val jag tror att allt kretsar kring mig dvs att det är mina änglar som inte vill ha kvar folk och sätter käppar i hjulet så att vissa tar och försvinner ut ur mitt liv.