Hur man ger ut en bok

Hur ger du enkelt ut en bok del 1?

Du ska först gå med i bokinfo för då kan du ge ut en bok både hos en bokhandel och bibliotek.

Du går in på bokinfo.se och laddar ned ett avtal som du skriver ut för att godkänna och ansöka. Du måste noga läsa igenom avtalet och skriva in korrekt. Var ej slarvig det är jätteviktigt att du verkligen läser igenom det ordentligt. Det bästa kan vara att starta ett eget förlag på sitt eget namn som man sedan skriver upp på detta avtal man sedan skickar in. Många startar egna förlag och så finns ju så klart vulkan förlag mm eller print on demand förlag typer som printer din bok när någon beställer den. Då kan man mest läsa den som en e-bok. Fast vill du ha en fysisk bok så är det enklare om du följer nedan instruktioner som ges ut av Bokinfo.

Lättare att han en distributör då många ej vill köpa från privatpersoner.