Okategoriserade

Sveket fick mig att påbörja en bok

På den här bloggen så ger jag tips på hur du kan ge ut en bok.

Det finns olika sätt att ge ut en bok och jag kommer gå igenom vissa av dem. För är du en författare så kommer du behöva hjälpa på vägen. Alla kan säkert skriva en bok om sitt eget liv dvs en dagbok. Ibland händer det saker som är svåra att smälta i livet och då behöver vi människor skriva av oss.

Tex så var jag en gång i tiden delägare med några personer som inte var så rumsrena och jag vill ge ut en bok om dem och kommer ge ut några kapitel om dessa människor här på bloggen. Dessa människor kunde direkt skaffa sig en lagerlokal så fort vi skulle börja sälja teer som vi hade fått från London. Utan att kolla om vi verkligen behöver ett sådant stort lager. Vi kunde faktiskt ha börjat med förråd Nacka och förvarat våra varor i ett förråd. Man behöver direkt ett stort lager för vi vet inte hur affärerna skulle gå.

Vi är också vana att i förråd kan en och en annan mus dyka upp för att se om det finns något att äta. Dvs de förråd vi har i våra bostäder.

Därför har jag börjat skriva på en bok

Ovan personer jag var delägare med verkligen gjorde allt för att lura mig. De såg till att jag jobbade gratis och drog in alla mina kontakter. För att sedan ljuga mig rakt upp i ansiktet och sa att våra kunder inte ville samarbeta med mig. De som de kallade för våra kunder var fortfarande mina egna kontakter. Jag tyckte själv att det var konstigt att de ens påstod att de som var mina kontakter skulle tala illa om mig till dem. Deras lögner var på en fem årings nivå och de visste att jag inte gick på det ändå låtsades de in i det sista som om de inte visste att jag hade sett igenom dem. Tills den dagen då jag lämnade företaget tappade alla ansiktet och bönade att jag skulle stanna kvar. Jag hade ingen förtroende för dem längre. Även om de alla böjde på sina bara knän så visste jag vad de var kapabla till. Glöm aldrig att folk ändras aldrig utan det är du själv som ändras och då tror att folk också har ändrats. En magisk lag är “om någon säger att ett berg har flyttat, tro på det. Om någon säger att en människa har ändrat, tro aldrig på det”