Okategoriserade

Panos Papadopoulos liv från födseln till där han är nu!

En självbiografi

Det finns många kända personer som skriver sin självbiografi och hur dom har lyckats i livet. Vissa lyckas med det och vissa har inte gjort samma succé. En person som har lyckats med sin berättelse om hur han startade sitt imperium är Panos Papadopoulos. Hans bok har gjort stor succé runt Europa. Boken handlar om hans liv från det att han föddes i en liten by i Grekland till den han är idag.

 

Succé i Europa

Panos startade sitt första imperium redan 1986 då han var mode designer. Han sålde badkläder i alla dess former och det som hör till. Kändisar och kungafamiljer syntes på bilder överallt i världen med hans designade kläder och finns att köpa på många ställen.

I dag äger han en känd och mycket anseende restauran i Göteborg som han totalrenoverat för att alla ska kunna äta i en hemtrevlig miljö. Maten är inriktad på grekisk och medelhavsmat.

Succé i Europa

Då Panos tycker om utmaningar och kämpar för att nå dit han vill sån har han nu skrivit en bok om hur han har lyckats. Denna bok finns att köpa på Amazon eller Bokus. Boken handlar inte bara om Panos själv utan också om tips hur man lyckas.