Okategoriserade

När man läser böcker vill man verkligen inte frysa

Man har sett vackra bilder av folk som sitter under en filt framför en brasa och läser en bra bok.

När jag läser en bra bok så önskar jag också sitta framför en brasa som knastrar i bakgrunden. Den dåliga nyheten är att jag inte har en öppen spis med brasa hemma så jag måste värma mig på något annat sätt.

I Sverige är vintern lång och kall så vi lever verkligen i ett land där vi behöver värma oss. Det finns olika sätt att värma upp sitt hem och stora platser. Jag minns som barn när vi hade gymnastik och att det tog så lång tid att värma upp sig eftersom lokalerna var stora och kalla. Vad de borde ha gjort är att använda sig utav elverk för att få det varmt direkt.

Varför är det bra med elverk?

Barn som ska motionera ska inte behöva känna sig stela inför en lokal som är stor och kall. Barn ska direkt känna att det är varmt när de kliver in i en sal som är stor. Det ska kunna gå och värma upp det direkt. Det finns tex badhus som är varma för de värmer upp golvet som alltid är varmt. Det finns även busshållplatser som har varma bänkar året runt. Visst kan man önska sig att de ska kyla ned bänkar också i vissa länder som är otroligt varma. Så fort man är för varm ska man kunna sätta sig på dessa bänkar och kylas ned lite. Samma sak på vintern så fort man känner att man fryser till så ska man kunna sätta sig på dessa bänkar och värmas upp.

Har ni stora ytor som är för kalla?

Då behöver ni verkligen elverk som kan värma upp era stora kalla ytor. Tex så finns det inglasade festlokaler som kan behöva värmas upp. Gäster som anländer till festen ska kunna vara finklädda utan att frysa.

Åter till att kunna läsa en bok utan att frysa

Även på bibliotek ska folk kunna sitta och läsa böcker utan att behöva frysa och då passar det också in med elverk för att kunna ta det lugnt med en kopp kaffe och för att kunna läsa sin favorit bok. Kan det bli bättre? Nej det kan inte bli bättre för oss som älskar kaffe och att läsa en bra bok. Så även stadsbiblioteket skulle behöva investera i en elverk för att värma upp stora ytor så att folk kan trivas bättre speciellt under vintertid.