Okategoriserade

Lättsam och spännande

En deckarserie

Jag har börjat på en ny deckarserie som handlar om kriminalinspektör Emma Sköld. När jag väl sätter igång med mitt läsande och hittar en bok och författare så vill jag inte sluta. Därför brukar jag köpa serier och denna är både lättsam och spännande på samma gång. Jag har köpt dom tre första delarna och kommer definitiv köpa dom åtta som återstår i serien. Även om jag bara är på första boken så känns denna som jag bara måste fortsätta läsa.

spännande

Innehåll från bokens baksida : “En känd skådespelerska hittas medvetslös i kvinnornas tvagningsrum på Yasuragi Hasseludden och kort därefter upptäcks ett äldre par döda i rum 327. Ingen av incidenterna verkar vara annat än olyckor, men hotellchefen Peter Berg och vd:n Nils Wedén får ändå onda aningar. När ytterligare en person avlider på spa-anläggningen, den här gången i de varma källorna utomhus, går det inte att förneka att det måste finnas ett samband mellan dödsfallen. Emma Sköld på Nackapolisens kriminalavdelning kopplas in som ansvarig och hon upptäcker ganska snart att detta inte är något rutinfall.

Den är spännande och svår att lägga ifrån sig

Min bok följer med mig vare sig jag är hemma eller är borta. Det finns alltid tid för att läsa några sidor och koppla av så det är ett tips till er där ute. Ha alltid din bok med dig i väskan. Jag kommer ge er tips på både spännande och roliga böcker framåt. Men också tips på vad du ska tänka på ifall du vill börja skriva en bok själv.

spännande

Nedan ser ni alla delar som ingår i denna serie av Sofie Sarenbrant och om kriminalinspektör Emma Sköld:

 • del 1: Vila i frid
 • del 2: Andra andningen
 • del 3: Visning pågår
 • del 4: Avdelning 73
 • del 5: Tiggaren
 • del 6: Syndabocken
 • del 7: Skamvrån
 • del 8: Mytomanen
 • del 9: Skyddsängeln
 • del 10: Själsfränden
 • del 11: Parasiten