Okategoriserade

Samla på bilder som gör dig glad

Så här års kan det vara bra att samla på sig bilder som gör att man åter blir glad igen. Varje gång jag är ute och vilar under solen så har jag alltid en drink i handen som ni kan se längre ned på dessa bilder.

Detta för att skulle det bli en aning skugga så kommer jag lätt bli varm så fort jag dricker lite bubbel. Du behöver ej dricka mycket för att bli varm det räcker ibland med en eller två klunkar av din dryck. Jag älskar att dricka vitt vin under kall sommar sol som det ibland kan bli.

Skriv en bok medans du hänger i hängmattan

Man blir som mest kreativ när man vilar och då kan man verkligen skriva den där boken man alltid har drömt om att få skriva.

Tänk på dessa saker när du ska skriva en bok under ledigheten

  • Byt ut namn så att folk inte känner sig träffade
  • Var aldrig långtråkig bara för att det ska bli mer ord

I dag ska jag försöka hinna hämta kläder från skräddaren

Jag har lämnat in massor av kläder till skräddaren som ska sy in mina kläder då jag har lyckats fasta och tappat lite vätska. För jag tror att man ofta samlar på sig vätska och då kan det vara bra att fasta och kommer i balans igen. Hur gör du när du har gått upp i vikt för mycket? Många brukar som jag fasta lite så att de åter kommer in i sina kläder. Annars kan det också bli dyrt att hela tiden behöva köpa nytt för att man har gått upp i vikt helt i onödan.

 

Nedan hängmatta ska verkligen ska byta ut mot en ny så man inte ramlar ned.