Thriller böcker

Ta mig tillbaka en bok av B.A Paris

“Ta mig tillbaka” är en spännande psykologisk thriller skriven av författaren B.A Paris.

Ta mig tillbaka en bok av B.A Paris
Ta mig tillbaka en bok av B.A Paris

Berättelsen följer huvudkaraktären Cass Anderson, en kvinna som upplever en traumatisk händelse när hon tar en genväg genom skogen hem från en fest en sen kväll. Cass möter en kvinna i en bil som stannar vid vägkanten och hon känner på sig att något är fel, men bestämmer sig ändå för att fortsätta hemåt. När hon vaknar nästa dag får hon veta att den kvinna hon mötte i bilen har blivit mördad och Cass börjar tvivla på sig själv och sitt minne av händelsen.

Handlingen i “Ta mig tillbaka” utforskar teman som minnestillförlitlighet, skuld och rädsla. B.A Paris skapar en spännande miljö genom att blanda det vardagliga med det obehagliga och håller läsaren på kanten av sina platser med en snabbt tempo och oväntade vändningar.

En av de starkaste aspekterna av “Ta mig tillbaka” är hur författaren skildrar huvudpersonens inre kamp med sig själv. Cass försöker desperat att komma ihåg vad som verkligen hände den där natten samtidigt som hon kämpar med skuldkänslor och rädsla för att vara en del av en fruktansvärd händelse. Genom att skildra Casss tankar och känslor på ett så djupt och trovärdigt sätt, lyckas B.A Paris dra in läsaren i berättelsen och skapa en stark koppling mellan dem och huvudpersonen.

“Ta mig tillbaka” är en spännande och gripande psykologisk thriller som kommer att få läsare att fundera över sitt eget minne, sina rädslor och hur väl de egentligen känner sig själva. Boken tar läsarna på en nervkittlande resa genom Casss inre demoner och de uppenbara farorna som omger henne och kommer definitivt att få dem att fundera på vad som egentligen är sant och vad som är en illusion.

Nedan hängmatta ska verkligen ska byta ut mot en ny så man inte ramlar ned.