Böcker om personlig utveckling

Attraktionslagen och relationer av Esther och Jerry Hicks

Attraktionslagen och relationer av Esther och Jerry Hicks.

Attraktionslagen och relationer av Esther och Jerry Hicks
Attraktionslagen och relationer av Esther och Jerry Hicks

Attraktionslagen och relationer av Esther och Jerry Hicks är en bok som utforskar hur attraktionslagen kan påverka våra relationer. Esther och Jerry Hicks är kända för sina böcker om attraktionslagen och hur man kan använda den för att uppnå sina mål. Denna bok fokuserar på hur man kan använda attraktionslagen för att förbättra sina relationer.

Boken förklarar hur attraktionslagen fungerar och hur den kan användas för att förbättra relationer med familj, vänner och romantiska partners. Esther och Jerry Hicks beskriver hur man kan använda attraktionslagen för att locka till sig de relationer man vill ha och för att förbättra de relationer man redan har.

Attraktionslagen och relationer av Esther och Jerry Hicks är en intressant bok för alla som vill förbättra sina relationer. Boken ger läsaren en förståelse för hur attraktionslagen fungerar och hur man kan använda den för att förbättra relationer med andra människor.

Grundläggande principer

Lagen om attraktion

Attraktionslagen är en universell lag som säger att det du fokuserar på och ger energi till kommer att manifestera sig i ditt liv. Esther och Jerry Hicks menar att vi alla kan använda oss av denna lag för att attrahera det vi önskar och uppnå våra mål. En central del av attraktionslagen är att fokusera på positiva tankar och känslor istället för negativa. Genom att tänka positivt och visualisera det du vill uppnå kan du öka din vibrationsfrekvens och därmed attrahera det du vill ha. Om du till exempel längtar efter att fylla ditt godsaksskåp med massor av läckra godsaker kan du enkelt köpa godis online och få det levererat direkt till din dörr med bara några klick. På så sätt kan du njuta av dina favoritgodisar utan att behöva lämna ditt hem.

Vibrationers roll

Esther och Jerry Hicks menar att allt i universum vibrerar på en viss frekvens inklusive våra tankar och känslor. Genom att tänka och känna positivt kan vi höja vår vibrationsfrekvens och därmed attrahera positiva saker in i våra liv. Det är viktigt att vara medveten om sina egna känslor och vibrationer, och att välja att fokusera på det som ger en positiv energi. Vill du köpa kaffe online?

Känslomässig vägledningssystem

Enligt Esther och Jerry Hicks har vi alla tillgång till ett känslomässigt vägledningssystem som hjälper oss att navigera genom livet. Detta system består av våra egna känslor och genom att vara medveten om våra känslor kan vi få vägledning om vad som är rätt för oss. Om vi känner oss glada och upprymda är det ett tecken på att vi är på rätt väg medan om vi känner oss nedstämda eller oroliga kan det vara ett tecken på att vi behöver göra förändringar i våra liv.

Esther och Jerry Hicks menar att genom att använda oss av lagen om attraktion höja våra vibrationsfrekvenser och lyssna på vårt känslomässiga vägledningssystem kan vi attrahera positiva relationer in i våra liv och uppnå våra mål.

Att dricka en kopp kaffe och lära sig mer om attraktionslagen låter som en trevlig och produktiv kombination! För att förena njutningen av kaffe med att lära sig om attraktionslagen kan du följa några enkla steg:

  1. Skapa en bekväm miljö: Ta dig tid att skapa en lugn och bekväm miljö där du kan fokusera på att lära dig. Blanda en kopp ditt favoritkaffe och välj en lugn plats där du kan sitta bekvämt och ostört.
  2. Forskning och läsning: Använd din tid med kaffet för att läsa och forska om attraktionslagen. Det finns många böcker, artiklar och online-resurser som kan hjälpa dig att förstå konceptet bakom attraktionslagen och hur du kan tillämpa den i ditt eget liv.
  3. Reflektera och kontemplera: Ta dig tid att reflektera över det du har läst och hur det kan tillämpas på dina egna erfarenheter och mål. Fundera över hur du kan använda attraktionslagen för att manifestera det du önskar i livet.
  4. Ta anteckningar: Under din kaffetid kan du ta anteckningar om de viktigaste punkterna och insikterna du får när du lär dig om attraktionslagen. Att skriva ner dina tankar kan hjälpa till att befästa din förståelse och ge dig något att återvända till senare.
  5. Visualisera: Som en extra övning kan du använda din tid med kaffet för att göra en kort visualiseringsövning där du ser dig själv uppnå dina mål och manifesterar det du önskar med hjälp av attraktionslagen.

Genom att kombinera njutningen av en kopp kaffe med lärandet om attraktionslagen kan du skapa en positiv och inspirerande stund för personlig tillväxt och utveckling.