Romaner, Siljans måsar, Självbiografier

En roman om ett livsöde

“På min högra sida” är en berörande och tankeväckande roman skriven av den svenska författarinnan Anna Hentilä Wretling. Publicerad av det respekterade förlaget Förlagshuset Siljans Måsar, fångar boken läsarens uppmärksamhet med sin gripande berättelse och starka karaktärer.

Handlingen i “På min högra sida”

Romanen kretsar kring huvudkaraktären Emma, en ung kvinna vars liv förändras för alltid efter en allvarlig olycka. När hon drabbas av en stroke, tvingas hon ompröva sin tillvaro och kämpa för att återfinna en känsla av normalitet och mening. Boken utforskar Emmas inre resa mot acceptans och försoning, samtidigt som den skildrar de relationer och händelser som formar hennes liv.

Om författarinnan Anna Hentilä Wretling

Anna Hentilä Wretling är en mångsidig författare och journalist med en passion för att skildra mänskliga berättelser och erfarenheter. Med en bakgrund inom journalistik och skrivande har hon tidigare publicerat flera noveller och artiklar. “På min högra sida” är hennes debutroman och ett bevis på hennes talang som berättare. Genom att skildra Emmas kamp och överlevnad efter en traumatisk händelse lyckas Wretling fånga läsarens hjärta och tanke.

 

En roman om ett livsöde
En roman om ett livsöde

 

Om Förlagshuset Siljans Måsar

Förlagshuset Siljans Måsar är ett etablerat förlag med fokus på att publicera böcker som berör och inspirerar. Med en imponerande portfölj av författare och titlar har förlaget gjort sig känt för att producera kvalitetslitteratur som når ut till en bred läsekrets. Genom att ge ut “På min högra sida” har Siljans Måsar ytterligare befäst sin position som en ledande aktör inom den svenska litteraturvärlden.

“På min högra sida” är en gripande berättelse om kampen mot motgångar och strävan efter hopp och försoning. Med Anna Hentilä Wretlings skickliga prosa och Förlagshuset Siljans Måsars stöd har denna roman blivit en viktig del av den samtida litteraturen. För läsare som söker en djuplodande och engagerande läsupplevelse är denna bok ett måste i bokhyllan.