Andliga böcker, Siljans måsar, Svenska författare och böcker

Framtidens företagsanda

Varför inte starta en bokklubb med denna bok?

Lina Lanestrand har skrivit Framtidens företagsanda tillsammans med sex stycken företagskvinnor som berättar om hur det är att leva i kontakt med själen. Men också om att förverkliga visioner i balans mellan varande och görande. Och hur man ska låta intuitionen och andligheten bli en del av ditt affärsliv för att få mer livsglädje.

I boken kommer du få förklarat vad alignment, balans och intuition som ger livsenergi. Dom aktuella ämnet i boken handlar inte bara om att det är möjligt utan fullt praktiskt, görbart och magiskt.

Dom medverkande författarna är förutom Lina Lanestrand, Carina Gunnarsdotter, Camilla Sporre, Frida Alsterlund, Marjo Särkimäki Saramaa, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson.

 

Framtidens företagsanda
Framtidens företagsanda

 

Lina Lanestrand

Lina är utbildad beteendevetare med magisterexamen i pedagogik. Men har också utbildning i energi medicin, andnings- och mindfulnessinstruktör, näringsrådgivare och är ridlärare inom ridkonst och hundinstruktör. Med andra ord så har hon en hel del erfarenhet.

Lina är egenföretagare inom olika verksamhetsinriktningar som till exempel hälsa och ledarksap. Hon är marknadschef på Biofood, verksamhets- och organisationsutvecklare på Rädda Barnen inkl politikerutbildning och också utvecklingsledare på hälsofrämjandet.

 

Framtidens företagsanda
Framtidens företagsanda

Förlagshuset Siljans måsar

Hos Siljans Måsar kan du inte bara hitta denna bok utan en hel del böcker i olika kategorier. Bokförlaget startade år 2008 och drivs av Yvonne Frank Månsson. Huvudkontoret med lager finns i Ystad och böckerna distribueras via Stardist, Publit, Axiell Media och Bokinfo från Stockholm.

Här handlar du enkelt med att välja dom böcker du är intresserad av och klickar dig vidare till kassa och betalning tills du får en orderbekräftelse på din mail.